Reading time:

Tumedad tunnid

Vot, eksju. Mida sellisel a'al ikka teed, kui üritad omale tegevust leida, mis meeli ergastaks ning mõistust kodus hoidaks. Noh, ja... Kõik satub me teele ikka kogemata, kuid ilmselt ka seetõttu, et oleme veidi ise kaasa aidanud oma avatud oleku, vastuvõtlikkuse, kogemishimu, põnevustundega – nimekirja annaks pikendada.

Selle aasta veebruari viimasel päeval, milleks oli ühtlasti 29. kuupäev, sattusin Ärni vanaonu peielauas istuma koos hõimlastega, kes ikka humoorikaid jutte vestsid, kuid ega minagi viinapitsi sülitanud ning selle saatel olin unustanud ühe huvitava viite.

FB oli abiks nii palju, et tuletas mulle selle meelde ja nüüd ma siis olengi kuulamiskütkes.

Kui sa varem pole kokku puutunud, siis soovitan siiralt kuulata. Mida tarka sul täna ikka teha on. Kahjuks, nagu iga hea asja juures ikka, on ka sellel üks negatiivne omadus – tekitab sõltuvust.

Kui sulle meeldib põnevus, ulme ja pisut ka õudust, siis eestikeelsena mõnusalt kuulatav on see alljärgneval lingil. Nautimist!

http://www.tumedadtunnid.ee/page/4/

Mariana
Estonia